Project Theory

Μια μέρα πριν το live τους στο Eightball, οι Project Theory μας μιλούν. Πραγματικά, προσπαθήσαμε να τους κάνουμε να τα πουν όλα. Προσπαθήσαμε με ανακριτικές μεθόδους να εκμαιεύσουμε πληροφορίες. Τελικά δεν έσπασαν. Αντιστάθηκαν και παρέμειναν ομάδα. Κατευθείαν από Θεσσαλονίκη στο +έ.

Είστε οι και λέγεστε;

Λεγόμαστε Project Theory και είμαστε αυτοί που λεγόμαστε ότι είμαστε.


Πόσο καιρό τραβάει η ιστορία των Project Theory;

Τραβάει κάνα δυάρι χρόνια,αν και με διακοπές ενδιάμεσα λόγω της μαμάς πατρίδας.


Λέτε ότι “οι μουσικές επιρροές της μπάντας είναι βασισμένες στο Nu metal και στο Rapcore φάσμα με πλούσια μελωδικά φωνητικά και δυναμικό rap πάνω σε μια groovy ενορχήστρωση”. Μπορείτε να πείτε πιο συγκεκριμένα ποιοι είναι οι μουσικοί που σας έχουν επηρεάσει;
Οι βασικες επιρροες της μπαντας βασιζονται σε ενα μεγαλο φασμα απο μπαντες τυπου Rage Against The Machine,Limp Bizkit,Korn,Linkin Park,Deftones αλλα προφανως ο καθενας μας ξεχωριστα εχει τις δικές του επιρροές και ακούσματα που μέσω της μπάντας αλληλοσυμπληρώνονται.


'Εχετε παίξει με συγκροτήματα όπως οι Nightstalker και οι Rotting Christ, ενώ έχετε εμφανιστεί και σε διάφορα φεστιβάλ. Πώς ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκατε μπροστά από ένα μεγάλο κοινό;
Ανάλογα πόσο μεγάλο εννοείς, δεν παίζουμε μπροστά σε συγγενείς φίλους, συνήθως όπου παίζουμε το κοινό είναι αρκετά μεγάλο και δυναμικό αλλά ναι η πρώτη φόρα που βρεθήκαμε σε μεγάλο κοινό ήταν κάτι το οποίο μας πόρωσε ακόμη περισσότερο.

Θα ξεχωρίζατε για οποιονδήποτε λόγο, καλό ή κακό, μια εμφάνισή σας;
Σίγουρα θα ξεχωρίζαμε την εμφανίση μας στο River Party του Νεστόριου Καστοριάς το καλοκαίρι του 2014.Ήταν κάτι το οποίο θα θέλαμε σίγουρα να ξανά ζήσουμε.

Studio ή live;
Το καθένα εχει την χάρη του,είμαστε μια Live μπάντα. Είμαστε της άποψης ότι ο καθρέφτης  της μπάντας είναι το Live αλλά θα πρέπει και στουντιακά να υπάρχει ένα αξιόλογο και ωραίο υλικό
.
Είστε μια μπάντα με αρκετά μέλη (6), την εποχή που βλέπουμε ότι δύσκολα υπάρχουν μπάντες με περισσότερα από 4 ή το πολύ 5 μέλη. Θεωρείτε ότι τα περισσότερα μέλη είναι κάτι καλό;
Αν υπάρχει χημεία, και 20 να’ναι τα άτομα κάνουν για έναν.

Όταν θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομμάτι ακολουθείτε μια στάνταρ διαδικασία ή έρχεται πιο αυθόρμητα;
Πάντα το ερέθισμα που έχεις πριν συνθέσεις είναι κάτι το αυθόρμητο, μετά η στάνταρ διαδικασία έχει να κάνει με την στουντιακή προετοιμασία.

Αν σας έλεγαν να ανοίξετε μια συναυλία οποιουδήποτε συγκροτήματος, ποιο θα ήταν αυτό;
Firewind, Planet of Zeus, Outloud, Acid Death, Psycho Choke και άλλα.

Τι είναι αυτό που λατρεύετε και αυτό που μισείτε στην σύγχρονη metal σκηνή;
Λατρεύουμε που υπάρχει κίνηση και ζήτηση για κάτι τέτοιο σε παγκόσμιο επίπεδο και μισούμε που δεν υπάρχει ανάλογη ζήτηση στην Ελλάδα αν και τα τελευταία χρόνια κάτι πάει να γίνει, θέλει σίγουρα, όμως,  περισσότερο χρόνο.

Ώρα να τεθούν τα σοβαρά ερωτήματα. Ποιος από σας έχει τις περισσότερες και ποιος τις λιγότερες επιτυχίες στο κοινό;
Ενεργούμε σαν ομάδα, δεν υπάρχουν τέτοιοι διαχωρισμοί. Όταν υπάρχουν και παίρνονται και σοβαρά ύποψην τότε είναι η αρχή του τέλους για μια μπάντα.

Ποιος από σας είναι ο χειρότερος και ποιος ο καλύτερος wingman;
Αν σαν wingman εννοείς ό,τι καταλάβαμε, δηλαδή αυτόν που κάνει τα κονέ με τις κοπελιές προς όφελος όλων, έλα να πιεις μια μπύρα μαζί μας κάπου έξω να το διαπιστώσεις. Πάντως, ομάδα μια στη σκηνή και ομάδα μια και στο πέσιμο.

Αν σας απειλούσαν ότι δεν θα σας αφήσουν να κατεβείτε από την σκηνή αν δεν καταναλώσετε ένα φορτηγό μπύρες, ποιος θα έφευγε με το μεγαλύτερο μπυροκοίλι;
Και σ’αυτό απάντηση θα πάρεις αν κάνεις ότι σου πρότεινα στην προηγούμενη απάντηση. Πάντως μετά από τόση κατανάλωση δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να φύγει.

Τι να περιμένουμε την Παρασκευή στην σκηνή του Eightball;
Μελανιές. Είναι η 1η εμφάνιση για φέτος, θέλουμε να υπάρχει έκρηξη και να απελευθερωθεί όλη η συσσώρευση ενέργειας της αποχής του χειμώνα.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την μπάντα; Πού μπορεί να σας βρει κάποιος (ζωντανά και ιντερνετικά);
Η καλοκαιρινη μας περιοδεια περιλαμβανει εμφανισεις σε διαφορες πολεις της Ελλαδας οπως Σερρες, Δραμα, Θεσσαλονικη, Καστορια, Αναρραχη, Βεροια, Αθηνα, Τρικαλα, Κομοτηνη και Ιωαννινα προς το παρων.
Περισσοτερες πληροφοριες κ ημερομηνιες θα ανακοινωθουν στην επισημη σελιδα μας στο Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου